Dovlecei pane

de gelu in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2011 | 3460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg dovlecel (3 bucati )
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • ulei,sare,piper.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Doveceii se curata,se spala si se taie felii de cca 1 cm,se da un praf de sare si se lasa la scurs cca 20 min.Ouale se bat cu sare si piper.Dovleceii se dau prin faina, apoi prin ou si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.Se consuma cu mujdei de usturoi
.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bunica 1

25.07.2011, 14:59

Dovlecei cu mujdei Ce bunatateee!

Lau 1

25.07.2011, 15:16

bun

mihaelaM 1

25.07.2011, 15:48

imi plac foarte mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu cascaval ras